Lid worden

Lid worden van De Vogelvriend kent vele voordelen. In de eerste plaats komen leden diverse keren per jaar bij elkaar voor het uitwisselen van ervaringen over het houden en kweken van vogels. Nieuwe leden profiteren direct van die kennis, waardoor ze bijvoorbeeld problemen bij het kweken sneller hebben opgelost. De vereniging organiseert bovendien voorlichtingsavonden en is aangesloten bij verenigingsverbanden die dit soort avonden organiseren.
Nieuwe leden kunnen ook direct deelnemen aan de onderlinge wedstrijd om hun eigen gekweekte vogels tentoon te stellen en de concurrentie met de andere leden aan te gaan. Tevens biedt het lidmaatschap de gelegenheid om bij grotere wedstrijden in te schrijven, zoals de regionale Kring, het District Gelderland, diverse open nationale wedstrijden en het Nationaal Kampioenschap in Zwolle.
 
Daarnaast ontvangen leden iedere maand het bondsblad Onze Vogels en wordt u via email op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging.

Lid worden?
Wilt u lid worden? Stuur dan een bericht via het contact-formulier op deze site. Vermeld daarbij uw naam en voorletters, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en welke vogels u kweekt of wilt gaan kweken. Wilt u eerst telefonisch contact opnemen met secretaris Bennie Horsting dan kan dat via telefoonnummer 0575-552780.